

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Обикновено се пълни със сирене, но може и с кайма или нещо зелено
Рецептата е от Турция, а както е известно, там са царе на баниците
Тези са нещо изключително – апетитни, ароматни, с хрупкава външност и сочна плънка отвътре
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Колкото и да направите, ще изчезнат за секунди от масата
Трябват ви само няколко съставки
Ще ви трябват прости съставки, а дори начинаещи биха се справили с лесната рецепта
Много сочна и пухкава
Баницата води на пържолата с 5 лева
Гостите ми я обожават и винаги знаят с какво ще ги почерпя, като дойдат у дома